User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Vprašanja

      Kaj se je spremenilo?

      Kaj pa glasba in ostale nastavitve?

      Imam vprašanje

Kaj se je spremenilo?

29. junija, na praznik apostolov Petra in Pavla se je Pristan Duha preselil na nov strežnik. To pomeni da celotna stran, vključno z večino jezikovnih različic, sedaj teče na povsem novem sistemu.

To je bil del preobrazbe strani, ki naj bi služila temu, da bi vi, obiskovalci, še lažje molili s stranmi. Veseli smo, da lahko ponovno ponudimo navodila za vsakdanjo molitev. Ta navodila so nekaj časa, od zadnjih varnostnih težav, manjkala. Mnogi ste jih iskali, in z veseljem jih znova vračamo na strani.

Posledica prenove je tudi sprememba mnogih naslovov za dostop do strani. Če nečesa ne najdete več, kar ste že uporabljali, vam svetujemo, da poskusite najti povezavo na prvi strani. Obenem pa vas prosimo da upoštevate in sprejmete dejstvo, da bodo nekatere strani dostopne šele postopoma.

Spremenjen je tudi naslov vstopne strani Pristana, ki ima sedaj svojo lastno domeno www.pristanduha.si. Upamo, da vam vse te spremembe niso bile v oviro in vas vabimo, da še naprej molite s stranmi in jih kolikor lahko tudi priporočite drugim.

Kaj pa glasba in ostale nastavitve?

Izboljšave strani se nadaljujejo in upamo, da bomo kmalu lahko uvedli nekatere možnosti, prek katerih si boste obiskovalci strani lahko prilagodili izgled vašim željam. Do nedavnega je delovala preiskusna različica strani, preko katere smo lahko zbrali izkušnje in predloge.

Imam vprašanje

Z veseljem bomo na to mesto dodali nova vprašanja in odgovore. Vabimo vas da uporabite obrazec za komentarje obrazec za komentarje in nam preko njega sporočite kako vam lahko pomagamo.

Več pogostih vprašanj lahko najdete tukaj.

To spletno stran pripravljamo slovenski in irski jezuiti.